Fijne zomervakantie toegewenst

De zomervakantie is begonnen! Velen zullen genieten van dit heerlijke zomerweer in ons eigen stadje, terwijl anderen wellicht er even tussenuit gaa.

Op ons winkelcentrum is er een diversiteit aan heerlijke producten voor uw zomerdagen en avonden. Denk eens aan een groot assortiment barbecueproducten bij Keurslager Stekelenburg, een vers stokbroodje bij Bakkerij Aelbers, een frisse fruitsalade of zomergroenten bij Zonnetuin Koos Klop of een heerlijk wijntje bij Lekkerkerker & De With.

Heeft u juist helemaal geen zin om iets aan het eten te hoeven doen? Dan is er natuurlijk Kwalitaria of New Ocean City voor verrassende afhaalmaaltijden. Bij Jumbo Langerak kunt u natuurlijk ook altijd terecht voor alle dagelijkse boodschappen en een fantastisch assortiment aan verse en diepgevroren vissoorten.

Gaat u op vakantie deze zomer? Loop eens binnen bij het Kruidvat of Mediq Apotheek voor advies, zonnebrand, medicijnen op vakantie of handige EHBO-reistasjes. Voor leesvoer, puzzelboekjes en vakantieboeken voor de kinderen, slaagt u altijd bij Primera.

Voor de thuisblijvers of voor iemand die juist terugkomt van vakantie, is er natuurlijk niets leukers dan een mooie bos bloemen op tafel. Uiteraard heeft u hiervoor volop keuze bij Bloem van Li.La.

Kortom, ook tijdens de zomervakantie staan alle winkeliers elke dag weer voor u klaar en helpen zij u graag om u een fantastische zomer te bezorgen!

Voor actuele opening- en sluitingstijden tijdens de zomervakantie, verwijzen wij u graag naar deze website. Klik op één van de winkels en kijk onder het tabje Openingstijden.

Fijne zomervakantie en graag zien wij u op winkelcentrum Achterveld!

imagesQKMHTAAT