Nieuws

Kerstsfeermarkt 2018

Wie inspiratie wil op doen voor het kerstdiner, nog kerstdecoratie zoekt of alvast kerstcadeautjes wil kopen…. Het is er allemaal bij de kerstsfeermarkt in Winkelcentrum Achterveld.
De ondernemers en de kraamhouders verwelkomen u met open armen.Vanaf 13:00 uur staan ook de hapjes en drankjes voor u klaar.

Maak kans op leuke prijzen met uw kassabonnen

Doe kassabonnen voor een bedrag van totaal 50 euro, besteed bij minimaal 3 verschillende winkeliers in de actie-envelop.
Vul uw gegevens in en doe deze in bus in het winkelcentrum.
De actieperiode loopt van 12 december 2018 tot 1 januari 2019.
Prijswinnaars ontvangen persoonlijk bericht.

Kerstmarkt 2017

Sinterklaas heeft ons landje weer verlaten en kunnen we ons gaan richten op de gezellige kerstdagen. In aanloop naar deze feestdagen, hebben wij uiteraard ook dit jaar weer onze gezellige kerstmarkt! Met sfeervolle kramen met kerstdecoraties, knusse kerstmuziek en nieuw dit jaar: een buffet met diverse proeverijen, aangeboden door uw winkeliers van winkelcentrum Achterveld. U kunt gratis allerlei lekkernijen proeven en inspiratie opdoen voor de feestdagen! Graag begroeten wij u op woensdag 13 december tussen 13.00 – 18.00 uur!

Halloweenfeest 2017 bij winkelcentrum

Zaterdag 28 oktober a.s. wordt er weer een gezellig Halloweenfeest georganiseerd bij winkelcentrum Achterveld. De kinderen kunnen ook dit jaar weer naar hartenlust pompoenen versieren en zich laten schminken. Ook worden er, net als voorgaande jaren, volop hapjes, toverdrankjes en lekkernijen aangeboden door de winkeliers.
Het feest gaat om 10.00 uur van start!

Dus noteer deze datum vast in de agenda en kom lekker griezelen bij ons winkelcentrum. Wil je verzekerd zijn van een pompoen, reserveer deze dan alvast bij Keurslagerij Stekelenburg of Primera Achterveld.

Geslaagde battledag 2017

Afgelopen zaterdag was er weer een geslaagde Battledag op winkelcentrum Achterveld. Er was weer genoeg te doen aan uitdagingen en ondanks de hitte waren er veel bezoekers die een uitdaging aangingen!

Zo kwamen de winnaars van de bloembattle en de winnaar van de racesimulator uit hetzelfde gezin, hoe leuk is dat!

Bij het jaarlijkse kratzitten heeft Ruben Hoogendoorn heeft zijn titel met succes verdedigd. Milan is 2e geworden en de derde is Tamara van Mildert. Een buitengewone goede prestatie met deze hitte!

Ook werden er diverse quizzen gespeeld op deze Battledag.
Lianne de Bruin won de quiz met vragen over winkelcentrum Achterveld en sleept hiermee twee kadobonnen ter waarde van 50 euro binnen.

Het gewicht van de rollade werd dit jaar geraden door mevrouw I. Egberts en hiermee won zij deze rollade!

Hieronder nog een foto-impressie van deze gezellige dag op het winkelcentrum en alle winnaars nogmaals gefeliciteerd met jullie prestatie en prijzen!

De antwoorden van de winkelcentrum Achterveld quiz en de BENU quiz staan hieronder:

Winkelcentrum Achterveld quiz

  1. De kleuren van het logo zijn blauw, rood en geel.
  2. Het winkelcentrum bestaat uit 11 winkels.
  3. Het winkelcentrum bestaat 27 jaar.
  4. De slogan van het winkelcentrum is “Vers & divers
  5. Elk jaar is er een Battledag,  komt Sinterklaas en wordt er een Kerstmarkt gehouden.

De BENU QUIZ

  1. De vogel in het logo van BENU is een Feniks.
  2. Er zijn meer dan 500 BENU Apotheken in Nederland
  3. De apotheek in Winkelcentrum Achterveld bestaat 27 jaar.
  4. De allereerste apotheker was Johannes God.
  5. Er zitten 84 lades in de ladenkast met medicijnen  van de apotheek.

 

Voorjaarsactie en nieuwe battle-dag!

In de laatste week van mei staan er nog een aantal leuke dingen op het programma bij winkelcentrum Achterveld! Er worden weer nieuwe waardebonnen met leuke acties uitgegeven, die je kunt inleveren bij de winkeliers.
De waardebonnen zijn geldig van 24 t/m 29 mei.

Dan op zaterdag 27 mei aanstaande wordt er weer een nieuwe battle-dag georganiseerd. Wegens groot succes wordt deze dag  nu al voor het derde jaar achtereen gedaan, met ook dit jaar weer originele onderdelen en mooie prijzen.
Er zijn  diverse battles waar je aan kunt deelnemen. dus zet deze datum vast in de agenda.

Voel je als Max Verstappen en stap in een Formule 1 racewagen-simulator! Laat zien wat je kunt op de racebaan! Of doe mee met een aardappelschilwedstrijd of zoveel mogelijk kunnen eten met Chinese stokjes. Er is genoeg te doen! Ook wie het het langste kan kratzitten* komt dit jaar weer aan bod.
(*aanmelden bij Jumbo)

Kijk op de flyer wat er nog meer allemaal te doen is en kom allemaal gezellig zaterdag 27 mei tussen 10.00 uur en 15.00 uur naar winkelcentrum Achterveld.

Tot dan!

 

Prijswinnaars lente-actie

Vandaag was de trekking en de prijsuitreiking van de lente-actie op winkelcentrum Achterveld. Twee weken lang konden klanten van het winkelcentrum actiebonnen inleveren voor leuke acties bij de winkeliers. Op de achterzijde van deze actiebonnen konden dan hun gegevens worden ingevuld en deed men mee met een loting voor leuke prijzen.

De prijzen waren onder andere diverse cadeaukaarten van de winkels, een mooi boeket bloemen, twee gevulde boodschappentassen, een slagroomschnitt en twee verzorgingspakketten.

De hoofdprijs was een pakket cadeaukaarten met een totale waarde van 250 euro, te besteden op het winkelcentrum.

Alle prijzen werden aangeboden door de winkeliers en hierbij feliciteren zij dan ook alle winnaars!

!

Kerstmarkt 2016

Woensdag 14 december a.s is er weer een gezellige kerstmarkt bij winkelcentrum Achterveld.

Diverse kraampjes met kerstartikelen, diverse proeverijen en sfeervolle kerstmuziek zorgen ervoor dat u het ultieme kerstgevoel krijgt. Met uw kassabon van woensdag 14 december (minimale besteding 5 euro) maakt u kans op prijzen bij het Rad van Fortuin!

We starten om 14.00 uur en de kerstmarkt duurt tot 20.00 uur ’s avonds. Ook zullen de meeste winkels hun deuren openhouden tot 20.00 uur. Dus kom gezellig allemaal langs en kom in de kerststemming!

img_3989 img_3990